rss
0

PM:s chefredaktör Årets redaktör

Leif Mathiasson, chefredaktör på Pedagogiska Magasinet och Chef & ledarskap, är utsedd till Årets redaktör 2011. Utmärkelsen delas ut av Frilans Riks, frilansdistriktet inom Journalistförbundet.

Motiveringen:

Leif Mathiasson är alltid trevlig och intresserad av frilansens idéer, alltid uppmuntrande och visar förtroende för den enskilde skribenten. Snålar aldrig med beröm när han är nöjd. Framför alltid kritik på ett konstruktivt sätt och alla textändringar sker i samråd med frilansen. Han är kunnig och engagerad och är inte rädd att ta in artiklar som sticker ut. Leif är positiv och tydlig i sina förväntningar, men ger samtidigt mycket fria händer. En fantastisk kommunikatör. Betalar alltid enligt frilansrekommendationen och tycker att det är viktigt.

Grattis Leif!

Om Mats Thorén

Webbredaktör Lärarnas Nyheter, redigerare Lärarnas tidning samt redaktör för Lärarnas tidning på Facebook och Twitter.
Fler inlägg av